Nytt nettsted: Finn delene enda raskere

Med det nye nettstedet tilbyr Europart nå enda mer service, enda mer informasjon og rask tilgang til byttedeler for nyttekjøretøyer og for vekstedbehov for alle kunder, interesserte og for forretningspartnere.

Takket være den nyeste teknologien tilpasses Europart-nettstedet med den velkjente adressen www.europart.net nå automatisk til enhver skjermstørrelse, fra mobilenheter og oppover. Dermed kan alle lese informasjon, bruke søkefunksjoner og få innblikk i byttedelsortimentet på nettbrett og smarttelefoner på best mulig måte.

– I tillegg til utbyggingen av vårt filialnett med over 230 salgssteder i 27 europeiske land er nettjenesten for kundene våre av strategisk betydning for oss. Derfor har vi ikke bare forenklet nettilgangen til vårt omfattende sortiment som består av over 400 000 deler, men vi tilbyr også ekstra søkefunksjoner, bakgrunnsinformasjon om de viktigste komponentene og selvfølgelig alt som er viktig om foretaket vårt, sier Europarts administrerende direktør Pierre Fleck

Besøkeren vil for eksempel kunne finne hurtigsøking for filialer og verksteder med Europart-service direkte på startsiden. Et av de viktigste elementene på det nye Europart-nettstedet er den interaktive katalogen, der du kan bla og søke etter passende byttedelnumre. Med et museklikk på det valgte produktet føres registrerte brukere direkte til den aktuelle oppføringen i Europarts nettbestillingssystem EWOS, som fortsatt er en grunnleggende del av nettstedet. Nytt er også produktsider som er inndelt etter produktgrupper, kjøretøymerker og kjøretøytyper, der de ønskede byttedelene raskt kan finnes. Her finner brukeren omfattende informasjon samt passende produkteksempler fra det omfangsrike sortimentet.

Presentasjonen av Europart egenmerkeprodukter er en betydelig del av det nye Europart-nettstedet. Egenmerkesortimentet omfatter i dag over 6500 deler. I tillegg til forbruksmateriell og verkstedartikler, slik som kjemiske produkter, olje og verktøy, kan kunden finne komponenter for aksler og bremser, understell, motortilbehør, belysning og el-system samt annet utstyr og tilbehør i rikelig utvalg. For eksempel er bremseskiver og belegg også tilgjengelige som Europarts egenmerkeprodukter. Det samme gjelder filtre, luftfjæring, frontruteviskere og vannpumper.

For framtidige medarbeidere har Europart laget en egen side for ledige stillinger. Her kan søkere finne informasjon om jobbmuligheter og ledige stillinger hos Europart. Og selvfølgelig er det her også mulig å ta direkte kontakt med personalavdelingen og mulighet til å laste opp søknader direkte på nettet.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.