Nysgjerrig på hva en kan oppleve ved holdeplassen?

I dag kan du få ditt eget eksemplar av boken 4000 Holdeplasser gratis hos Ruters kundemottak på Jernbanetorget. Boken inneholder tips til hva du kan gjøre i Oslo og Akershus bare ved å ta bussen.

Bussmagasinet fikk forleden sin egen utgave av boken. Den inneholder et utvalg av hva en kan se og oppleve ved holdeplassene i Oslo og Akershus. Altså en guide til din egen miljøvennlige reise uten bil.

Boken er nett og passer i håndvesken, eller herrevesken. Og vil guide deg på en uforglemmelig reise. Boken har kommet til etter at Ruter ba sine reisende gi dem tips om hva en kunne se og oppleve ved holdeplassene i distriktet. Resultatet ble til nettsiden 4000holdeplasser.no og boken med samme navn.

Boken inneholder korte fortellinger om hva passasjerene kan anbefale ved nettopp den holdeplassen og gjerne da sammen med et bilde de selv har lastet opp. Noen holdeplasser blir trafikkert hele året, mens noen er sesongregulert. Og finner du en favoritt, så kan en feste små klistermerkehjerter hjerteplass i boken. Klistermerkene finnes bakerst i boka.

Hent ditt eget eksemplar i dag og nyt den over 250 sider tykke boken.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.