Nye Volvo 9700 – først i Buss Magasinet

Nye Volvo 9700 er her. Fra i dag kan den nye 9700 bestilles for levering til våren. Det er et godt halvt år før resten av Europa får tilgang på faceliften.

Volvo 9700S , H og HD for det Nordiske markedet produseres hos Carrus Delta Oy i Åbo i Finland. Buss Magasinet fikk i dag anledning til å ta den nye bussen i nærmere øyesyn.

Det er mange detljer som er nye, men i hovedtrekk er det front, hekk og hjulbuer som skiller den fra tidligere modeller. Men vi kan også nevne nye hattehyller, dører og låser. Leselys er nå i LED utgaver for mindre strømforbruk.

Les alt om den nye 9700 i Buss Magasinet som utkommer i andre uken av Desember.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.