Nye Volvo 9700 «facelift» på vei til Norge

IMG_2078Ved skrivende stund er den nye Volvo 9700 «faceliften» på vei hjem til Norge. Bussen er allerde godt omtalt i Buss Magasinet og det mange måneder før den egentlig skulle blitt offentliggjort i pressen.

Magnus Gulliksen hos Volvo Norge har all grunn til å være stolt. I dette øyeblikk kjører han og flere kollegaer hjem til Norge i den helt nye Volvo 9700 «facelift». I en sms fra Gulliksen medfulgte det flere bilder av bussen og de nye setene, som Buss Magasinet ikke fikk sett da jorunalisten var tilstede på fabrikken i november. Setene var da ikke produsert og det var kun karosseriet som var klar.

Den nye Volvo 9700 har en mer «rettere» front og en større grill enn tidligere. Men det er i hekken den aller største forandringen har skjedd. Her er hele bakpartiet totalt omdesignet og følger opp designen vi kjenner fra 8900 modellene.

IMG_2086Bussen vil ha verdenspremiere under Busworld Kortrijk i oktober, men verdenspressen får se bussen rundt uke 17. Derfor var det helt spesielt at Buss Magasinet som eneste media fikk ta bussen i nærmere øyesyn så tidlig som november 2012. Volvo selv ønsket å holde tett om denne frem til uke 17. Men slik gikk det ikke, og i dag kan vi vise dere bilde fra innsiden. Igjen først!

 

Foto: Magnus Gulliksen/Volvo Norge AS

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.