Nye avtaler med Snertingdal Auto og Torpa Bilruter

Innlandstrafikk har signert nye avtaler for kjøring av skolebusser og lokalbusser i Torpa, Nordre Land, Biri og Snertingdal.

Kontraktene ble inngått etter gjennomførte forhandlinger med AS Torpa Bilruter og Snertingdal Auto AS.

– Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid med Torpa Bilruter og Snertingdal Auto til det beste for våre reisende, sier Lars Baukhol seksjonssjef kollektivtransport Innlandstrafikk.

Snertingdal Auto

Snertingdal Auto vil fortsette å kjøre skoleruter og lokale ruter i Snertingdal og Biri, samt rutestrekningen Snertingdal – Gjøvik.

Torpa Bilruter

Torpa Bilruter vil fortsette å kjøre skoleruter og lokale ruter i Nordre Land/Torpa med omegn samt rutestrekningen Dokka – Lillehammer.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.