Ny ettermarkedsdirektør hos MAN

Annbjørn Vasdal (41) overtar som ettermarkedsdirektør i MAN Norge. Han vil også ha det overordnende ansvaret for nettverksutvikling i Norge og Sverige.

– Vasdal har den erfaringen og kompetansen som skal til for å utvikle vår organisasjon i tråd med våre ambisiøse mål. Vi skal få opp markedsandelen og bli enda bedre på å dekke kundenes behov samt å være den foretrukne totalleverandøren, sier Niels-Jørgen Toft Jensen, administrerende direktør i MAN Truck & Bus Norge og Sverige.

Annbjørn har fagbrev og teknisk fagskole i bilfaget samt en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Trondheim Økonomiske Høgskole.

Han jobbet tidligere som verkstedsjef hos Wist Last & Buss i Trondheim og som direktør for NAF Bilteknikk. De siste årene har han jobbet som daglig leder hos lastebilkranprodusenten HMF Group AS med totalansvaret for divisjon Norge. I tillegg er Annbjørn oppvokst i en familie som driver med lastebiltransport og i den forbindelse har han jobbet flere år som sjåfør.

– Jeg ser frem til å bli en del av MAN-organisasjonen og muligheten til å være med på de ambisiøse løftene som nå skal tas. MAN har i over 100 år laget konkurransedyktige produkter. Noe en ledende posisjon i mange markeder bekrefter. Det er nå opp til oss å sikre at MAN får en fremtredende posisjon også her i nord.

Kvaliteten på ettermarkedet er avgjørende for å bli det foretrukne valget. Jeg skal sammen med de ansatte og samarbeidspartnere arbeide målrettet for å innfri MAN-kundens forventinger, og for at en MAN skal være på veien der den hører hjemme, sier Vasdal.

Annbjørn kommer fra Bjerka i Nordland og bor nå på Jessheim. Fra januar 2017 vil han ha fast kontorplass på Fjellhamar.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.