Ny avtale om lokaltrafikk med Vy Express linje 6

ØKT og Vy Express AS signerte forleden en ny avtale om lokaltrafikk i Østfold gjeldende fra 1. juli 2023.

Avtalen gir ØKT`s kunder adgang til å reise med Vy`s linje 6 på ØKT`s priser internt i Østfold de neste fem årene, dvs mellom Moss, Råde, Fredrikstad og Hvaler. 

Linje 6 har vært en viktig del av det lokale kollektivtilbudet i mange år, og avtalen sikrer et fortsatt godt tilbud på strekningen, samtidig som kundene får tilgang til flotte busser med høy komfort.

Vy buss foto: Aksel Jermstad

Setter du pris på denne artikkelen? Bussmagasinet trenger din støtte. Tegn abonnement eller støtt oss på Vipps 130557 bank 6311.08.02449eller PayPal

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.