Ny avtale med Ringebu Bilruter

Ringebu Bilruter og Oppland fylkeskommune ved Opplandstrafikk, har signert en ny avtale for drift av bussruter i Midt-Gudbrandsdal.

Ringebu Bilruter AS skal som i dag ha ansvaret for skoleskyssen i Nord-Fron, Sør-Fron og Ringebu samt det ordinære kollektivtilbudet med buss i regionen. Ringebu Bilruter kjører også noen bussavganger til og fra Lillehammer. Avtalen gjelder fram til juni 2031.

Fremforhandlet avtale mellom Oppland fylkeskommune og Ringebu Bilruter oppfyller fylkespolitikernes forutsetninger for å fortsette driftsavtalene med mindre distriktselskaper innenfor rammebetingelsene som gjelder i dag.

– Opplandstrafikk er godt tilfredse med jobben Ringebu Bilruter har gjort tidligere, og vi er glade for at vi nå får på plass en langsiktig avtale med en lokal aktør, sier Eirik Strand, leder Opplandstrafikk.

Foto: Stein Olav Dokk og Eirik Strand er godt tilfredse med avtalen

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.