Nor-Way samarbeider over grensen

Nor-Way Bussekspress utvider nå sitt tilbud og innleder samarbeid med Swebus i Sverige.

Nor-Way Bussekspress og Swebus har inngått en intensjonsavtale med sikte på å binde respektive selskapers rutenett i Norge og Sverige sammen.

Mer enn 80.000 svensker arbeider til en hver tid i Norge, og for mange Nordmenn er Sverige et nærliggende og populært reisemål.

Samarbeidet innebærer at reisende i og fra Norge kan finne rutetider for Swebus på Nor-Way Bussekspress hjemmeside, og kjøpe billetter på samme sted. På samme måte vil svenske reisende finne Nor-Ways tilbud på Swebus sine hjemmeside og kjøpe billetter på tilsvarende måte.

– Vi ønsker med dette samarbeidet å gi våre felles passasjerer et bedre tilbud, og å gjøre det enkelre for alle som vil reise kollektivt mellom Norge og Sverige. At Nor-Way Bussekspress og Swebus – begge anerkjente og velrenommerte merkenavn i sine respektive hjemmemarkeder – nå velger å etablere et samarbeid, innebærer at de reisende i respektive land enkelt får tilgang til ekspressbussreiser av høy kvalitet,. sier Bjørn Østbye, administrativ direktør hos Nor-Way Bussekspress.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.