Noen ord fra Redaktøren – underskudd

DSC_8177I oktober er det 11 år siden jeg startet Buss Magasinet. Det har vært en fantastisk reise som har gledet både meg og alle mine lesere. Men for å få hjulene til å gå rundt, så må det noen økonomiske rammer til.

Ukentlig kommer nye lesere til og mange har vært trofaste siden dag 1. Utviklingen har også vært fantastisk både på kvalitet, utseende, innhold og antall lesere/tilhengere. Med årene har jeg også vært så heldig å få flere dyktige frilansere med på laget, noe som har løftet produktet til nye høyder.

Selv om antall betalende lesere har vært stigende og frafall har ligget langt under det som er normalt for et fagblad, så er det viktig at alle som ønsker bladet betaler. Dette gir bladet økonomiske rammer. Budsjettet blir satt opp etter dette. I år så har dette ikke gått like smertefritt som tidligere. Bladet ligger i overkant av 100.000 under budsjett og i forhold til hva det fikk inn i abonnementsinntekt 2012. Jeg tror mye av feilen er at jeg sendte ut faktura med siste utgave 2012 og med mer enn 30 dagers betalingsfrist. Dette kan ha medført at noen glemte bort denne. Når jeg for det meste sitter med ansvaret for å registrere innbetalinger og sende en påminnelse til de som ikke har betalt, så tar dette mye av tiden og feil kan skje også her.

Derfor så benytter jeg denne siden nå til å nå ut til dere som mener dere skulle betalt for 2013, eller som trives så godt med produktet at dere vil betale for det. På den måten vil jeg kunne få hode over vannet igjen. Dette er en så givende jobb at jeg ikke vil gi opp, og der er vi heller ikke enda. Underskudd har jeg klart tidligere. Har også kuttet ned min egen lønn for å lette på økonomien i bladet.

Konto for abonnement er: 6311.05.62987 (Nordea)

Husk å merke innbetaling med navn og adresse for den som abonnementet står på eller skal stå på. Pris for 2013 er kr. 600,- For nye lesere så er prisen 600,- som gjelder ut hele 2014.

Spørsmål: tom@bussmagasinet.no

 

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.