Nettbuss Drammen, Bærum og Sandnes kan tas ut i streik

Det er nå under to døgn til meklingsfristen går ut. Blir det ikke enighet før midtnatt lørdag, så kan kollektivtrafikken stanse opp søndag i flere deler av landet. Og mandag kan også Nettbuss Bærum, Lommedalen, Furubakken, Drammen og Sandnes bli tatt ut.

Tidligere denne uken ble det brudd i lønnsforhandlingene og onsdag startet tvungen mekling. Fristen er satt til midtnatt lørdag. Og blir det ikke enighet vil 1200 bussjåfører hos Norgesbuss, Nobina og Unibuss bli tatt ut søndag. Mandag morgen klokken 04.00 kan Nettbuss Drammen, Bærum, Furubakken, Lommedalen og Sandnes bli tatt ut. Dette vil føre til full kollektivkaos i områdene Drammen, Akershus, Oslo, Stavanger og Sandnes.

Om ikke meklingen fører frem, kan også andre avdelinger bli tatt ut. De ansatte i selskapene skal møte på jobb som vanlig frem til annen informasjon blit gitt.

 

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.