Nå kjører det leddbuss i Tromsø

Mange har merket seg en ekstra lang buss i Tromsø.En MAN leddbuss på 18.75 meter fra Nobina i Oslo er på prøvekjøring i byen for å sjekke om det vil fungere med så lang buss.

Bussmagasinet har tidligere meldt at det var planer om å teste ut en leddbuss i Tromsø. Nå er bussen på plass og Troms Fylkeskommune ønsker å teste ut om det vil fungere med en 18.75 meter lang leddbuss i byen.

I neste uke skal den testkjøres uten passasjerer, men så snart testkjøringen er gjennomført vil den ta med seg passasjerer. Først på linje 33/34 som kjører Sydspissen, Gjæverbukta, UNN og Stakkevollveien.

 

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.