Ny minibuss fra Mercedes-Benz spionfotografert

Forleden ble den helt nye minibussen fra Mercedes-Benz fabrikken i Dortmund fotografert i det den kjørte en testrunde. Om kort tid er den klar for markedet.

Den nye minibusserien fra Mercedes-Benz bygger på den velprøvde formelen fra forige generasjon. De innvendige målene på den fabrikkbygde minibussen vil være tilnærmet lik, mens teknikken og utvalget er forbedret.

Mercedes-Benz bekrefter at det allerede nå er åpnet for å bestille den nye Sprinteren som minibuss, enten som fabrikkbygget eller ved en av flere sertifiserte påbyggere.

Minibussen som ble fotografert i Dortmund forleden var av servicebusstypen. Det vil si at den er designet for by- og rutetransport med doble dører fremme og enkel dør bak, samt lavgulv. Hvor mange forskjellige utgaver den nye sprinteren vil komme i, er enda ikke helt klart. Men det som er helt sikkert, er at Mercedes-Benz igjen vil overgå seg selv.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.