Mercedes-Benz med grønne shuttlebusser på IAA

Mercedes-Benz vil tilby besøkende på IAA messen i Hannover gratis shuttlebusser på messeområdet. Bussene har miljøvennlig fremdrift. En Citaro gassbuss og en Citaro med brensellcelle-hybrid tenologi.

Det grønne skiftet på kollektivtransport er for alvor i gang. Under årets IAA messe vil publikum både få sett og testet miljøvennlige alternativer innen persontransport. Mercedes-Benz har valgt å ta med to Citarobusser med deres beste grønne teknologi. Disse bussene vil gå som shuttlebusser inne på messeområdet.

Den ene bussen er gassbussen Citaro NGT som kan kjøres på både bio- og naturgass. Et miljøvennlig alternativ der gass er tilgjengelig.

Den andre bussen er en vellutprøvd grønt alternativt med brensellcelle-hybrid teknologi. Det grønneste alternativet, hvor kun vanndamp slippes ut via eksosanlegget. Bussene er gratis å sitte på med og tar deg rundt inne på messeområdet.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.