Mann hardt skadd i batterieksplosjon

En mekaniker er er fraktet til sykehus etter at et batteri i en Yutong elbuss eksploderte etter en kortslutning. Politiet melder at mannen et hardt skadd.

Det et BA.no som melder om ulykken på Mannsverk bussdepot i Bergen. Ulykken skal ha skjedd under vedlikehold av en tre-akslet batterielektrisk Yutong rutebuss.

– Det har vært en alvorlig, eksplosjonsartet arbeidsulykke. En voksen mann er alvorlig skadet og kjørt til Haukeland sykehus, sier innsatsleder Rune Vedeler til BA på stedet.

Både Skyss og YesEu bekrefter ulykken som har skjedd inne på YesEu sitt verksted på Mannsverk bussdepot. De mener at ulykken er forårsaket av en kortslutning i høyspenningsanlegget i bussen. Politiet etterforsker saken.

I følge importøren så har det ikke vært brann i bussen. Ansatt fra YesEu er på vei til Bergen for å se på hva som kan ha forårsaket ulykken.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.