Jobber med å hente familien fra Kina

Det var en 31 år gammel mekaniker fra Kina som ble brannskadet under arbeids på en Yutong batterielektrisk buss på Mannverk i Bergen. En lysbue traff vedkommende og hans arbeidsklær tok fyr. Nå jobber importører YesEu med å få familien fra Kina til Bergen.

Den 31 år gamle mekanikeren ligger på brannskadeavdelingen og blir behandlet for brannskader. Hans klær tok fyr under arbeid på en Yutong batterielektrisk bybuss tirsdag morgen.

YesEu sier at de nå jobber med å få familien til den skadde til Norge fra Kina.

Samtidig sier de at det ikke var batteriene som var direkte årsaken til ulykken, men en lysbue som kom under arbeidet på bussen.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.