MAN med ny, midlertidig salgsdirektør i Norge

Litt overraskende på mange kom det at salgsdirektør Lars B. Sand hos MAN Truck & Bus Norge AS valgte å slutte. Nå har danske Frank Nielsen tatt over som midlertidig salgsdirektør og styrer nå både den norske og danske avdelingen.

Lars B. Sand, salgsdirektør for MAN Truck & Bus Norge AS har valgt å søke nye utfordringer utenfor MAN og vil derfor etter gjensidig avtale og med umiddelbar virkning slutte å jobbe for MAN.

Jobben som salgsdirektør blir foreløpig overtatt av Frank Nielsen, som også er salgsdirektør for MAN i Danmark.

Frank Nielsen vil utgjøre salgsledelsen for MAN i Norge i samarbeid med de norske salgssjefene Johnny Martinsen og Andreas Sandberg for henholdsvis Truck og TopUsed – MANs avdeling for håndtering av brukte kjøretøy.

Sjef for bussavdelingen hos MAN Truck & Bus Norge AS er Tim Schuler. Han begynte som sjef for bussavdeling i høst og har dekker salg av både by- rute-, tur- og ekspressbusser.

Setter du pris på denne artikkelen? Bussmagasinet trenger din støtte. Tegn abonnement eller støtt oss på Vipps 130557 bank 6311.08.02449eller PayPal

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.