MAN med ny mann på bruktsalget

MAN Truck & Bus Norge AS har ansatt Petter Lende (44) som ny sjef for TopUsed, MANs bruktbil avdeling.

Petter Lende (44) er ansatt som ny Bruktbilsjef og vil ha det operative ansvaret for TopUsed. Petter kommer fra jobben som verkstedsjef i Multimaskin AS, og har tidligere jobbet 13 år i Møller-systemet hvorav de siste 7 årene som bruktbilsjef hos Erik Arnesen Bryn AS. Han har fagbrev som mekaniker på lette kjøretøy og har jobbet som biloppretter i flere år. Lende etterfølger Bogdan Lis.

– Jeg ser frem til å videreføre det gode arbeidet som gjøres og er gjort i TopUsed. I tillegg gleder jeg meg til nye utfordringer og sette i gang med noen nye ideer. Gleder meg til å bli kjent med organisasjonen og ser frem til et godt samarbeid med alle i MAN.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.