LL Setesdal Bilruter vant 2-års kontrakt i Vestfold

Det er enda ikke helt offentlig, men LL Setesdal Bilruter har vunnet en kortsiktig busskontrakt i Vestfold. Det er Agderposten som melder dette.

Terje Greibesland hos LL Setesdal Bilruter sier til Agderposten at selskap har vunnet en 2-års kontrakt på busskjøring i Vestfold.

Det er ikke offentlig informasjon, men jeg kan si mye at den er på størrelse med kontrakten i østre deler av Agder, sier Greibesland til Agderposten.

1. Juli 2024 tar Boreal Buss AS over rutene til LL Setesdal Bilruter og Agder Buss AS i østre del av Agder. Samtidig så flytter LL Setesdal Bilruter over alle sine busser til Vestfold. Det samme vil flere av sjåførene i østre del av Agder.

Fra 3. Juli settes bussen fra Agder i drift i Vestfold. Men anbudet krever også noen flere busser som selskapet prøvet å få kjøpt brukt eller flyttet fra andre steder.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.