Lekang Group inngår partneravtale med Bosch Rexroth

Bosch Rexroth utvider samarbeidet med Lekang Group på ettermarkedet for all filterhåndtering innen Bosch Rexroths produktsortiment.

Det samarbeidet som startet i 2014 mellom Filterteknik Sverige AB og Bosch Rexroth AB Sverige, utvides nå til å omfatte de to øvrige selskapene i Lekang Group; Lekang Maskin AS Norge og Filterteknik AS Danmark.

– Vi ser fram til å tilby kvalitetsprodukter fra Bosch Rexroth til våre kunder. Deres styrke innen teknologiske løsninger, innovasjon og høy driftssikkerhet vil befeste vår posisjon som ledende innen filtrering, sier Øystein B. Andreassen, Country Manager Lekang Maskin AS.

På sin side kommer Lekang Group til å styrke Bosch Rexroths organisasjon med ettermarkedssupport og filterkunnskap.

– Lekang Maskin blir en viktig partner for Bosch Rexroth innenfor dette produktsegmentet, og vi ser frem til å  utvikle dette samarbeidet som helt klart vil styrke markedsposisjonen for Rexroth filter, sier Roald Haug hos Bosch Rexroth AS.

Bosch Rexroth er en av verdens ledende kvalitetsleverandører innen industriell automasjon og mobilhydraulikk, og leverer alt fra enkeltdeler til totalløsninger innenfor marine og offshore, tradisjonell landbasert industri, fabrikkautomasjon, mobil og spesialkjøretøy.

Lekang Group er en av Skandinavias ledende filterleverandører, og de distribuerer i dag sterke kvalitetsmerker som Fleetguard, Mahle, MANN FILTER og Argo-Hytos.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.