Lavprisekspressen med nye busser og ny design

Lavprisekspressen som er eiet av Unibuss har fått nye Setra dobbeldekkere og helt ny design. Selskapet som er blant norges største busskonsern melder om at de nå har økt kapasiteten på deres ekspressavganger for å møte påsken.

Lavprisekspressen går fra orange til blått og med ny design.

I påsken pleier Lavprisekspressen å ha helt fulle avganger. Nå har selskapet tatt grep, og øker kapasiteten. Fire nye dobbeltdekkere med 74 sitteplasser er kjøpt inn. Det er 19 flere sitteplasser per buss enn tidligere. Samtidig oppfordrer selskapet de reisende til å bestille billett tidlig.

– Vi har nå satt splitter nye, komfortable dobbeltdekkere inn i trafikk på Lavprisekspressen. Dette fordi vi ønsker å gi de reisende et så godt tilbud som mulig. Vi venter mange reisende før, under og etter påskeferien – og oppfordrer derfor alle til å bestille billett tidlig for å sikre seg plass, sier Kjell Knarbakk, daglig leder i Unibuss Ekspress AS som kjører Lavprisekspressen.

Lavprisekspressen har nå fått nye Setra S431DT dobbeldekker busser som skal brukes på ruten mellom Oslo – Kristiansand – Stavanger.

I tillegg har Torp-Ekspressen fått syv nye busser, også de med ny logo og design.

Noe av utstyret som en finner i de nye bussen er blant annet:

– USB lading til alle seter
– Internett.
– Integrerte «Sit Safe» barnestoler i bussene
– Sittegruppe med bord i 1. etg.
– Stolseter som kan justeres til siden for enda bedre plass
– WC

De nye bussene har den mest moderne motorteknologien i markedet med miljøstandard Euro VI og dermed betydelig lavere utslipp enn bussene som nå «pensjoneres».

 

 

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.