Last ned mobilbillett – kjør buss for en tier

Østfold Kollektivtrafikk har satt i gang en kampanje for å få flere til å prøve ut bussen. Fra i dag og ut året kan alle som laster ned og benytter deres mobilbillett kjøre buss for kun en tier.

Det jobbes målrettet mot å få bukt med kontanter på bussen. Kollektivselskapene har ulike løsninger og flere kommer opp med mobilbillett. Østfold Kollektivtrafikk har i en lengre tid nå hatt mobilbillett som et tilbud til de reisende. Nå kjører de i gang en kampanje for å få flere til å ta bussen.

Fra og med i dag kan alle som benytter deres mobilbillett app kjører buss for en tier. Tilbudet gjelder ut året og gjelder alle reisende i Østfold.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.