Konkurrenten.no og Nor-Way øker avganger mellom Sørlandet og Oslo

Konkurrenten.no som kjører ekspressbuss under Nor-Way Bussekspress øker nå med avganger mellom Sørlandet og Oslo. Etterspørsel etter morgenavgang er mye av grunnen.

Konkurrenten.no som kjører for Nor-Way Bussekspress starter nå med ny morgenavgang fra Kristiansand klokken 05.00 fra mandag til fredag. Og det er etterspørsel fra kunder som er mye av grunnen.

Bakgrunnen for at vi starter en ny morgenavgang, er etterspørsel i markedet. Mange gjester har etterspurt en tidlig morgenavgang som kommer inn til Oslo på en tid som muliggjør deltakelse på kurs og møter som ofte starter omkring kl ti i Oslo sentrum. For mange kursarrangører m.v. er det vanskelig å starte før, da som oftest mange tilreisende kommer med fly og de skal jo ta seg til Oslo sentrum fra Oslo Lufthavn Gardermoen som jo nesten ligger oppe ved Mjøsa. Vi fra Sørlandet er derfor heldige som har et høyfrekvent ekspressbusstilbud til og fra Oslo sentrum – og velger man å reise med Konkurrenten.no får man ved å forhåndsbestille på internett billetter helt ned til kr 111,- pr person, sier Tom Roger Øydne hos Konkurrenten.no.

Ankomsten til Oslo er kvart på ti og vi ser at dette vil være i passende tid for mange som har ærend i Oslo, skal på møter og lignende, sier han videre og legger til at de beholder avganger klokken 07.00, 09.00, 11.00, 13.00 og 17.00. I tillegg er det ytterligere avganger utvalgte dager i uken både til og fra Sørlandet.

De nye avgangene kjøres frem til og med 20. juni, til nye sommerruter blir gjeldende. På grunn av forventning om mindre etterspørsel etter en slik avgang i sommerferien, tar vi en pause frem til 15. august 2018 da vi igjen begynner å kjøre en slik tidlig morgenavgang.

Fra Oslo settes det i samme periode opp avgang klokken 16.00. Men denne blir en ekspressavgang med færre stopp på vei til Sørlandet.

Denne avgangen kommer midt mellom våre 2 allerede eksisterende, klokken 15.00 og klokken 17.00 – og vi fant da ut at vi ville forsøke å kjøre ekspressbussen vår enda mer ekspress. Ut av Oslo starter vi fra Oslo Bussterminal, vi stopper ved og betjener holdeplassene Sjølyst, Lysaker og Høvik v/ Esso Ramstadsletta men kjører deretter direkte til Foksrød for å ta om bord påstigende gjester. Deretter kjører vi strake veien til Telemarksporten, deretter til Skjelsvik og Tangen – før neste holdeplasser er Vinterkjær og Harebakken. Mellom Arendal og Kristiansand betjener vi alle holdeplasser, inkludert Grimstad og Gaupemyr, Lillesand, sier Øydne.

Utenom avgangen klokken 15.00, 16.00 og fem har Konkurrenten.no avganger fra Oslo klokken ni på formiddagen, 11.00 og klokken 13.00.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.