Konkurranse: Send oss ditt beste bussbilde og vinn tur til Busworld 2013

Vi setter nå i gang en spennende og kanskje så enkel konkurranse. Ta det beste bussbildet av veteranbuss, rute- turbuss eller ombygd buss og vinn en reise til Busworld 2013. Fly, hotell og VIP entre til messen inkl.

Det er alltid spennende med konkurranser, og vi i redaksjonen vil gjerne gi alle våre lesere muligheten til å vinne en reise til neste års store bussmesse, Busworld 2013. Det eneste vi ønsker tilbake er bilder av busser. Bildene vil bli trykket i Buss Magasinet utover høsten og vinteren. Vinneren trekker vi like før sommeren 2013. Bildene vil også bli lagt ut en etter en på vår Facebook side og ligger den en uke. Den som får høyest antall stemmer vil gå videre til finalen, der fem bilder blir presentert og kan stemmes på via mail eller Facebook.

Så da er det opp til dere hobbyfotografer å ta med kamerea neste gang dere ser et flott motiv med buss.

bildet sendes til redaksjonen på mail: post@bussmagasinet.no

husk å ha så høy oppløsning som mulig, send gjerne orginalfilen.
Konkrransen gjelder frem til 1. mai 2013.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.