Kolonnekjøring fra 23. august

gudvangenE16 gjennom Gudvangatunellen åpner for kolonnekjøring fra og med 23. august.

Siden den dramatiske tunellbrannen 5. august har Gudvangatunellen på E16 vært stengt. Nå åpners det for kolonnekjøring med tyngre kjøretøy fra og med 23. august. Passasjerene som kommer med turistbuss blir fraktet med hurtiggående passasjerbåt mellom Gudvangen og Flåm.

Passasjerbåten startet opp i dag, 19. august.

– Dette er et rent transportprodukt rettet mot passasjerer på turistbusser som elles hadde benyttet den stengte E16 Gudvangatunnelen. Båten kjører fire ganger hver vei, seier Nils Magne Slinde – som er Statens vegvesen sin avdelingsdirektør for Sogn og Fjordane.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.