Kjøpe verdens korteste Carrus-buss?

Det er utrolig hva folk samler på. Noen har til og med tog og fly som pynt i hagen. Nå kan du sikre deg verdens korteste Carrus-buss. Carrus Oy selger unna nye deler de har liggende på, og utenfor lageret.

Har du en drøm om å ha din egen Carrus/Volvo 9700 i hagen, eller som egen kontorløsning om rommet ditt er stort nok. Akkurat nå selger finske Carrus Oy unna en del deler de har liggende fra bussproduksjonen. Det er snakk om alt fra takluker, førerstoler til faktisk en komplett testbuss.

Det er bare det at testbussen verken har hjul eller motor. Den er knappe tre meter lang, men inneholder front, sideluker og hekk. Til og med førerstolen er på plass.

Dette kan bli den ultimate guttedrømmen. Om en har stor nok plass i hagen, eller faktisk i stuen. Så kan en plassere hele bussen der og få tidenes beste kontorplass. Eller for de sjåførene som må jobbe fra hjemmekontor når feberen herjer i hjemmet.

Alle busskomponentene, inkludert den korte testmodellen til Volvo 9700 ligger ute på Carrus sine nettsider og på finsk auksjonsider. Prisen på testbussen begynner på 50 Euro, så her kan en gjøre et kupp. Bare baklyktene koster mye mer. Men frakten må du selv stå for.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.