Husket å betale årsabonnement på Bussmagasinet?

Redaktør Tom Terjesen: Jeg er glad for at dere leser Bussmagasinet, på papir, nett og følger vår Youtube kanal. Men dette lager dessverre ikke seg selv. Det ligger utallige timer bak hver artikkel, hver film og vært bilde. Og dette har en pris.

Selv har jeg siden 2002 vært ansvarlig utgiver av Bussmagasinet og er heldig som har med meg både Magne Håheim og Halvdan Korsmo på laget. Det har alltid vært en kamp om annonsekroner og en iherdig innsats for å få med flere fast betalende lesere.

Dessverre så satte pandemien en skikkelig knekk på økonomien. Mange annonsører merket det sammen og måtte kutte i annonseringen. Flere abonenter slet med å få hjulene til å gå rundt og måtte si opp sitt abonnenment.

Håpet er at dette er midlertidig. At en på sikt kan komme seg opp igjen fra uføret. Og derfor spør jeg pent om dere alle har husket å betale årsabonnementet. Faktura lå ved sist blad som kom i posten.

Om ikke dere har fått den, eller uansett ønsker å støtte. Så er konto: 6311.08.02449 (Nordea) 790,- eller ønsket beløp, merk med navn og postnummer.

Vipps kan også brukes: #130557 legg inn 790,- eller ønsket beløp og navn.

Er dere nye abonnenter, så send meg gjerne en mail med fult navn, adresse. Og ønsker dere faktura på beløpet, så gi beskjed, så sender jeg denne elektronisk.

Sammen kan vi fortsette det viktige arbeidet for bussbransjen i Norge, og faktisk Europa. For det som vi skriver om blir lest over hele verden. Videoene blir sett av tusenvis utenfor Norge.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.