Haukeliekspressen begynte å brenne – 54 evakuert

I natt begynte det å brenne ombord i Haukeliekspressen ved Morgedal i Telemark. 54 passasjerer ble raskt evakuert og sjåføren fikk selv kontroll over brannen som startet i motorrom.

Like rundt klokken 03.00 begynte det å bremme i motorrommet i Haukeliekspressen. Bussen hadde 54 passasjerer ombord og var ved Morgedal i Telemark. Sjåføren fikk raskt og på en trygg måte evakuert passasjerene før han selv begynte slukkingen av brannen.

Brannen som trolig startet i en av bussens dynamoer ble raskt slått ned, men på brannetaten ble tilkalt for å drive etterslukking.

Ny buss ble raskt sendt til stede og passasjerene kom seg videre på reisen.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.