Gutta på påskebusstur til Sommarøy

Det er påske. Redaktør Tom Terjesen og Magne Håheim har tatt med seg kvikklunsj og Solo opp på fjellet. Det er klart for tidenes påsketur fra Tromsø til Sommarøy.

Gutta på busstur er blitt en solid suksess på nett. Redaktør Tom Terjesen og Magne Håheim tar ofte med seg kamera og foreviger flere av reisene. Noen sammen og andre hver for seg. På Bussmagasinet sin Youtube kanal kan seerene følge med som passasjer på disse reisene. Ofte langt utenfor landegrensene.

Men denne gangen har gutta tatt turen til Tromsø. Tatt ut en splitter ny MAN Lion’s Coach og satt snuten mot Sommarøy. Med på reisen er selvfølgelig kvikklunsj og solo. For dette er en ekte påsketur!

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.