God Jul og Godt Nyttår fra Bussmagasinet

Vi teller ned til julaften. Bare få dager igjen før julemiddagen kan inntas og pakkene kan åpnes. Selv om mange tar julefri, så skal bussen gå. Bussjåfører står på selv på selveste julaften. Det står respekt av det og Bussmagasinet ønsker alle en riktig god jul!

Snøen laver ned og julestemningen senker seg over landet. Dagene før jul i år har vært hektiske. Ikke bare på grunn av julehandel som ofte gir fulle busser, men også grunnet krevende føreforhold med mye skiftende vær både i sør og i nord.

I flere deler av landet har føreforholdene gitt utfordringer for trafikken, spesielt de siste dagene. Men tross dette har stort sett kollektivtrafikken gått som normalt.

Nå gjenstår de siste dagene før jul og roen kan senke seg. Bussmagasinet vil holde redaksjonen åpen gjennom hele julen og bringe nyheter fra inn- og utland.

Tom, Magne og Halvdan ønsker alle dere en riktig god jul og godt nyttår!

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.