God Jul fra Bussmagasinet

Bussmagasinet ønsker alle lesere en riktig God Jul!

Nå er det to dager igjen til jul. Bussmagasinet vil med dette ønske alle leserne en riktig God Jul. Vi vil selvfølgelig, gjennom hele julen følge med på hva som skjer i bransjen og legge nyheter ut på nettsiden.

Og i posten vil det nå en av dagene komme en ny utgave av bladet. Dette er smekk fult med gode artikler, omtaler og annet spennende lesestoff fra både Norge og resten av verden. Og abonnerer du ikke på Bussmagasinet i dag, så fortvil ikke . Du kan tegne abonnenment i dag, endten via link på høyre side her på vår nettside, sende oss en mail til post@bussmagasinet.no eller bruke Vipps.

Inne på Vipps kan dere skrive inn #130557 som mottaker og overføre 500,- for abonnement 2018. Husk da å skrive navn og adresse som melding til mottaker.

Vi har også en nyhetsmail-tjeneste som en kan melde seg opp til. Det gjør dere enkelt på høyre side på vår nettside. Skriv inn mailadresse og send, så mottar dere vårt nyhetsbrev med jevne mellomrom.

Da er det bare å ønske dere en riktig God Jul!

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.