Følg med på Torsdag kl 12 for stor nyhet

Torsdag kommer Volvo til å slippe deres bokstavelig talt største nyhet på lang tid. Bussmagasinet har allerede vært på testkjøring på Volvo sin hemmelige testbane og kan torsdag klokken 12 forteller dere mer om kjøretøyet og opplevelsen. Alt vil dere finne her og på vår Youtube kanal.

Volvo ble etablert tilbake i 1927 og kort tid etter kom den første bussen bygget på lastebilchassis. På 30-tallet kom Volvo med eget busschassis som fikk påbygg av ulike påbyggere. Siden da har Volvo hatt tett samarbeid med en rekke påbyggere verden over.

Carrus Delta Oy ble etablert tilbake i 1935 og har dermed veldig lang historie som påbygger. Volvo kjøpte i 1998 fabrikken og produserte 9700 der frem til de valgte å flytte produksjonen til sin egen fabrikk i Polen. Carrus kom så over i private hender igjen, men har beholdt de tette båndene til Volvo.

I dag produserer Carrus Delta Oy 9700 S, H og HD i klassisk design for kunder i Norden. Men på torsdag klokken 12 vil verden få se noe helt nytt fra den finske fabrikken. De har sammen med Volvo konstruert noe stort.

Bussmagasinet vil samtidig på torsdag lansere en rykende fersk video fra testkjøringen. Den finnere dere på vår Youtube kanal. Søk opp Bussmagasinet å meld deres interesse. I mellomtiden kan dere nyte godt av alle de gode filmene som vi har produsert de siste årene.

Link til vår Youtube-kanal

https://www.youtube.com/channel/UCmXOjZJInag7zaeacYFO_-Q

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.