Flytter ikke bussmessen

Mens flere og flere arrangører velger å flytte deres yrkesbil- og reiselivsmesser frem i tid, så satser IFEAM på å avholde deres planlagte bussmesse FIAA Madrid 2020 i oktober.

Usikkerhet rundt reiserestreksjoner, reiseråd og eventuelle krav til de reisende har gjort at mange har flyttet deres planlagte arrangementer ett til to år frem. Sist opp var Euro Bus Expo i Storbrittania som har valgt å flytte deres messe frem til 2021.

IFEMA som arrangerer alle typer av store internajsonale messer i den spanske hovedstaden Madrid velger å satse videre og er i full gang med forhåndsbookingen til årets store begivenhet FIAA Madrid 2020. Bussmessen har hatt et lengre opphold grunnet økonomisk usikkerhet, men er planlagt arrangert den 6. til 9. oktober i år.

Samtidig planlegger den Internasjonale Bus & Coach Jury å avholde deres Euro Minibus Test dagene før bussmessen åpner. Vinneren av Minibus of the Year 2021 vil bli kåret på åpningsdagen av FIAA Madrid 2020.

Usikkerheten som fremdeles finnes, er om det i det hele tatt blir mulig å avholde messen som en internasjonal bussmesse. Eller om den blir en lokal spansk bussmessen uten internasjonal deltagelsen. Reiserestreksjonene for internasjonale reiser er usikre så langt frem i tid. Men uansett så fortsette IFEMA organisasjonen å jobbe mot en ny stor messesuksess i oktober.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.