18,skadd i ulykke mellom personbil og buss

Politiet melder på twitter at en buss og en personbil har kollidert nær Stryn i Sogn og Fjordane søndag ettermiddag. Flere skal være skadd og fraktet til sykehus.

Ulykken skal ha skjedd på fylkesvei 60 ved Stryn i Sogn og Fjordane søndag ettermiddag. Totalt er 39 personer involvert i ulykke. Rundt 15 personer skal være lettere skadd, mens det er meldt om at fem er kritisk skadd. Statens Vegvesen melder rundt kl 15 at veien er steng og Rv15 samt E39 er omkjøringsveier.

Personbilen, en større kassebil har truffet turbussen i høyre hjørne.Ulykken skjedde like etter at bussen kom ut av en tunnel. Kriseteam i Stryn er varslet.

De personene med kristik skader satt i personbilen. Det er ikke meldt om alvorlige skader på de i turbussen.

Følget i turbusser er asiatiske turister, mens de i kassebilen er fra Belgia.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.