Flere ruteavganger og flere lærlinger

Fylkesrådmann Trond Nærdal i Rogaland vil ha satsing på kollektivtrafikk, blant annet flere ekspressruter til Forus, og plusser også på med flere lærlingeplasser, skriver Aftenbladet.

– Aldri før noen gang har det vært et så godt budsjett for kollektivtrafikken i Rogaland, slår fylkesrådmann Trond Nerdal fast og plusser på budsjettet med hele 30 millioner. Dette gir en styrket linje 9. Og han setter også av 20 millioner til sterkere lærlingesatsing, skriver Aftenbladet.

Men alt har en hake med seg: Dyrere ungdomspass og dyrere bussbilletter. Nerdal legger på ungdomspasset 50 kroner, mens prisen for å ta bussen inflasjonsjusteres med to prosent.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.