Fartskriver AS flytter til Berger Industriområde

Fartskriver AS etablerer Berger Truck Senter og satser på samlokalisering med andre aktører i transportbransjen.

– Vi har holdt til på Ulven ved Økern siden 80-tallet og vi har vokst ut av lokalene, sier Tom Ringen, CEO i Fartskriver Gruppen.

Både våre kunder og vi har nytt godt av en veldig sentral beliggenhet, men flere og flere i bransjen har i en tid nå flyttet ut av Alnabruområdet på grunn av trafikken og etablert seg utenfor sentrumskjernen, spesielt langs E6 nordover.

Vi begynte sonderinger og samtaler med SKAB Norge AS, PNO og BRING tilbake i 2013, og det har blitt en lengre prosess enn vi trodde på forhånd, men med fasit i hånd gleder vi oss til å presentere et unikt konsept.

Det er det eksisterende Oslo Caravan senteret på Berger som blir til Berger Truck Senter. Sammen med SKAB Norge AS, TESS Øst AS og Oslo Storbilvask satses det friskt, og man ser på muligheten til finne enda flere som vil komplettere utvalget for bransjen.

– Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på beliggenheten og ikke minst at det er gode av- og påkjøringsmuligheter direkte til E6. I tillegg finnes allerede mange av våre største kunder bare et steinkast unna, PON CAT, BRING, DSV, DHL, Postnord med flere. Vi satser på samlokalisering slik at kundene skal slippe å reise på kryss og tvers, kanskje også ut og inn av bomringen, for å få utført service eller andre ting. Det har vært stor pågang og vi sitter med 10 verkstedløp/haller, hvorav 8 allerede er leid ut, alle med gjennomkjøring og muligheter for kontorlokaler. Fra før er det allerede etablert felles resepsjonsområde, kantine og representasjonslokaler.

– Vi ønsker primært leietagere som kan bidra til å komplettere tilbudet på Berger Truck Senter enda mer, slik at det blir stedet der du kan få utført det meste på transport- eller maskinutstyret ditt. Vi jobber nå med en ombygging av bygningsmassen og regner med å være ferdig flyttet medio januar, avslutter Ringen.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.