Etterlyst rømling tatt bak rattet i en buss

En mann i 40 årene som ikke hadde møtt opp til soning ble stanset av politiet da han kjørte rundt i en buss. Vitner hadde meldt i fra om unormal kjøring.

Manne i 40 årene hadde 20 dager igjen å sone da han bestemte seg for å kjøre buss i stedet. Vitner kontaktet politiet da de oppdaget en buss som verken fulgte ruten, linjen eller kjørte stabilt langs veien.

Politiet stanset bussen klokken 02.07 natt til søndag og oppdaget at det satt en rømling bak rattet. Manne hadde en reststraff på 20 dager han skulle sone ferdig, men hadde valgt å kjøre buss fremfor å gå tilbake til fengselet.

– Politiet stanset en mann i 40 årene bak rattet i en buss i Skien. Mannen fra Bærum viste seg å være etterlyst fordi han ikke hadde møtt i fengsel for å sone en reststraff på 20 dager. Han vil bli kjørt til fengsel igjen, skriver Politiet på Twitter.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.