Endring i ledelsen i Connect Bus

Atle Rønning som over lengre tid var vært konsernsjef hos Connect Bus har sagt opp sin stilling. Christian Plyhm tar midlertidig over som konsernsjef frem til ny konsernsjef er på plass.

Atle Rønning har vært konsernsjef for Connect Bus siden oppstarten og var tidligere leder for Norgesbesøk før den ble en del av Connect Bus konsernet.

Styrets leder Mimi Berdalh sier at det ikke er noe dramatikk rundt lederbytte.

– Atle Rønning sa opp sin stilling i April og det et naturlig i en slik prosess at han fratrer fra sin posisjon frem mot utgangen av oppsigelsestiden. Det er vanlig at topplederen fratrer i fra sin stilling i deler eller hele oppsigelsestiden, sier Berdalh til Bussmagasinet

– Vi har nå startet prosessen med å finne en ny konsernsjef. Og frem til det er på plass, så fungerer Christian Plyhm som midlertidig konsernsjef, legger hun til.

Samtidig går Vidar Kjesbu av og velger å pensjonere seg. Han vil gå av ber årsskiftet. Det vil si at to av tre i ledelsen går av på kort tid. Connect Bus ønsker nå en ryddig prosess å finne en ny konsernsjef.

Christian Plyhm har tidligere vært ansvarlig for innkjøp og arbeid med anbud.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.