Enda en ny VDL bussmodell – Citea MLE

VDL Citea MLE (3)VDL er skikkelig i medvind for tiden. Nå lanserer de ytterligere en bussmodell. Den nye Citea MLE er en liten bybuss med framhjulene fremfor framdøren.

Den nye VDL Citea MLE vil få verdenspremiere under Busworld i Kortrijk i oktober. Den korte bybussen er en lav-entre buss i flere lengder. En kort utgave på 8.8 meter og den lengste på 10.8 meter.

Drivlinjen er nyeste Cummins-motor som tilfredsstiller Euro6 kravene til utslipp. Bussen kan tilpasses de fleste busslinjer og kan fås med enkel- eller dobbel-dør.

Produksjonsstart er satt til rundt mars 2014.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.