En person bekreftet omkommet etter kollisjon mellom to busser

Tidlig onsdag morgen var det en kraftig kollisjon mellom to busser på bybroen i Fredrikstad. Fire personer var innvolvert og Politiet har bekrftet at en person er omkommet etter ulykken.

– Det er totalt fire personer i begge bussene som har vært involvert. Én er alvorlig skadet og én er bekreftet omkommet, sier operasjonsleder Jokaim Ormaasen fra Politiet til VG.

Onsdag morger var det en kraftig møteulykke mellom to gassbusser i Fredrikstad. Bussene var på vei over bybroen da de kolliderte front mot front. En person er sendt til sykehus med alvorlig skader og en er omkommet i ulykken. Totalt var det fire personer ombord i de to bussene.

Det er krevende kjøreforhold på stedet, men Politiet vil ikke si noe om hva som forårsaket ulykken.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.