Dynamo var årsak til bussbrann

Torsdag formiddag oppstod det en mindre brann i en rutebuss på Bø Stasjon. Brannen ble raskt varslet og brannvesenet fikk raskt kontroll over situvasjonen.

Det var klokken 11.48 torsdag at brannvesenet fikk melding om branntilløp i en buss parkert på Bø Stasjon. Det var ingen ombord i bussen og brannvesenet fikk raskt kontroll over situvasjonen.

Det viste seg at brannen startet i bussens dynamo. Sjåføren ble sjekket av helsepersonell på stedet, da han hadde fått noe røyk i seg.

Foto: Bø Stasjon (illustrasjonsfoto)

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.