– Dette er ufattelig trist

Det var en erfaren og dyktig bussjåfør som mistet livet i den tragiske ulykken på E16 i dag. 

– Dette er ufattelig trist. Våre tanker går først og fremst til pårørende og etterlatte, men det er også mange kollegaer som har en svært tung dag i dag, sier adm. direktør Ståle Nistov i Nettbuss Travel AS.

Bussen var på vei fra Sogndal til Bergen da den frontkolliderte med et vogntog litt før kl. 15.00 mandag ettermiddag. Det var 16 passasjerer om bord i tillegg til sjåføren.
Ved Nettbuss sitt kontor i Sogndal får ansatte i Nettbuss og Tide fra kl. 20.00 i kveld muligheten til å samles for å ta vare på hverandre. Nettbuss er i kontakt med personale fra kriseteamet i Sogndal kommune, som bidrar.  
– Vi vil nå gjøre det vi kan for de etterlatte i denne tunge stunden, ta vare på de involverte og ellers bistå offentlige myndigheter i nødvendig grad, avslutter en svært preget Ståle Nistov.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.