De vakreste kjører Setra

For mer enn 20 år nå har Miss France deltakere blitt kjørt i en Setra turbuss fra det ene showet til det andre. Det er selskapet Savac Bus som står for transporten.

I en Setra S 516 HD blir de 30 deltakerene i årets Miss France transportert fra show til show. Dette har blitt til en tradisjon, for både deltakere og selskapt. Og alltid i en Setra turbuss.

Turbussen er utstyrt med det meste av ekstrautstyrt som er tilgjengelig, som panorama-glasstak og egen sittegruppe helt bakerst i bussen. Jentene som er i alderen 18 til 24 år trives godt ombord i den lukseriøse bussen.

Vinneren av Miss France ble 24-årige Vaimalama Chaves fra Tahiti, som nå kan glede seg med tiaraen for sitt kommende år som Miss France 2019.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.