Daimex og Metrotek slår seg sammen

«Vi slår sammen to spesialistmiljøer for å møte en transportsektor i endring», skriver daglig leder Kristian Damstuen. I dag ble det kjent at to store aktører skal skape fremtidens transportsystemer.

Til sammen blir Damiex Metrotek et av Nordens ledende kompetansesenter innen service og kundetilpassede løsninger for buss, tog, T-bane og trikk.

«Elektrifisering, autonomi og urbanisering er kun noen eksempler på faktorer som vil påvirke våre felles reisevaner og logistikk. Viktigst er likevel klimamålene og innovasjonskraften som trengs for at transportsektoren skal nå dem. Det er i dette bildet vi ser synergiene ved å slå sammen to sterke fagmiljøer», skriver han.

«Med på veien har vi stolte og dyktige ansatte, solide leverandører og kunder med et viktig samfunnsoppdrag, som hver for seg jobber mot samme mål som Daimex Metrotek: Skape framtidens transportsystem», avslutter Damstuen.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.