Coach Euro Test 2017 er i gang

Seks turbusser er denne uken under hardt press når fagpressen tester de under sin årlige stortest. Årets Coach Euro Test er i gang på Mantorp Park i Sverige.

Neoplan Tourliner, VDL FDDII, Scania Interlink HD, Irizar i8, Mercedes-Benz Tourismo og Iveco Evadys blir nøye testet av fagjournalister fra 23 land.

Alle bussene blir kjørt, sittet i, undersøkt og mål under de tre hektiske testdagene. Alt skjer i år på Mantorp Park i Sverige. Representanter fra fabrikkene viser frem bussene og går i detaljer før alle kjører en ferdig oppsatt rute. 

Etter testen publiseres artikler om hver buss og under Busworld i Oktober så blir vinneren av tittelen Coach of the Year 2018 kåret.  

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.