BYD tar et samfunnsansvar

Build Your Dream, BYD har tatt et stort samfunnsansvar og på få dager bygget opp en gigafabrikk for produksjon av ansiktsmasker og desinfiseringsprodukter.

Her i Norge er BYD kjent for leverandør av elektriske busser. Men i hjemlandet Kina så produserer de alt fra små oppladbare batterier til biler og lastebiler. I den pågående krisen har BYD tatt på seg et stort samfunnsansvar og bygget opp en gigafabrikk for produksjon av ansiktsmasker og desinfiseringsprodukter.

Over hele verden er det stor mangel på nok ansiktsmasker og andre produkter som kan hindre smitte av Covid-19 Corona viruset. Etter å selv ha opplevd problemer med å skaffe nok masker til sine egne ansatte, så bestemte BYD ledelsen seg for å ta ansvar. De bygget på då dager opp en fabrikk som i dag produsere 5 millioner ansiktsmasker daglig. En fjerdedel av den totale produksjonen i Kina av dette produktet.

Nå sendes pallevis med ansiktsmasker og andre produkter ut til alle verdens hjørner. Rett og slett for å kunne bidra til å redusere smitte av det aggressive viruset, Covid-19.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.