Bussjåfør smittet av Covid-19 viruset

– Vi kan bekrefte at en bussjåfør i Unibuss er smittet. Vi følger opp dette i tråd med Folkehelseinstituttets retningslinjer, sier Emilie Mejlænder, kommunikasjonssjef i Unibuss til TV 2.

Dessverre var det kun et tidsspørsmål før den første bussjåføren ble smittet av Covid-19 Corona viruset. I dag ble det kjent at en av Unibuss sine sjåfører var blitt smittet.

Selskapet har nå satt i gang omfattende tiltak for å unngå at ytterligere blir smittet.

Det er kun tillatt gå av og på bussen i midt- og bakdør. De første seteradene er sperret av og det er ikke mulig å få kjøpt billett om bord i bussen.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.