Busworld Europe blir større enn noen sinne

Om litt mer enn ti måneder åpner Busworld Europe sine dører i helt nye lokaler. Messen er allerde fullbooket og mer enn det. Ventelisten er lang og det er allerde nå klart at Busworld Europe vil bli større enn noen sinne.

Etter 24 suksessrike Busworld Kortrijk messer, var det klart at lokalene i den koselige byen Kortrijk helt syd i Belgia ble for liten. Det ble derfor bestemt at messen måtte se seg rundt etter nye lokaler. Og det måtte de til hovedstaden Brussel for å finne.

18. oktober 2019 åpner dørene for den 25. Busworld Europe messen på rad. Lokalene er større og tilgangen på hoteller, samt kollektivtransport er bedre. Allerede nå er det klart at messen blir 50 prosent større enn i Kortrijk 2017.

Men det finnes en venteliste også denne gangen. Selv om Busworld har økt fra 40.000 kvm til 60.000 kvm så har også utstillerene ytret ønske om litt mer plass til å stille ut sine produkter. Så dermed ble messen raskt utsolgt og flere står fremdeles på venteliste. En utfordring som organisasjonen bak Busworld nå prøver å fikse.

Og med større plass, kommer lengre avstander inne på messeområdet. Derfor råder nå gjengen bak Busworld at en har bedre tid på messen, slik at en rekker å komme seg gjennom hele messen. I tillegg til utstillere, så kan en også ta en prøvetur i en rekke av bussene som finnes på messen.

Og ønsker en faglig påfyll, blir det en rekke konferanser og møter om kollektivtransporten verden rundt. Både om dagens løsninger og fremtidens tanker innen mobilitet.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.