Bussjåfør Heidi skapte julestemning i en ellers så hektisk hverdag

Bussjåfør Heidi Marie Jensen fra Arendal skapte julestemning på ekspressbussen en tidlig desember morgen. Med 40 lussekatter, frukt, kaffe og julebrus fikk de reisende en magisk start på dagen.

«Vi har kunder som tar bussen 5 dager i uken, 52 uker av året, de tar samme avgang hver eneste dag. Så denne dagen, 13. desember, synes jeg det er koselig å gjøre denne gesten for å vise at jeg setter pris på alle de kundene vi har», sier Heidi Marie Jensen.

«Og i en tid hvor vi stresser med pynting, baking, pakker, eksamener osv, så håper jeg at kundene setter pris på en hyggelig gest midt i alt julestresset» legger hun til.

Gry tidlig torsdag morgen, på luciadagen, kunne busspassasjerene på ekspresssbusslinjen mellom Arendal og kristiansand oppleve noe helt magisk. Heidi Marie hadde vært enda tidligere oppe enn vanlig for å bake rykende ferske lussekatter til sine passasjerer. Med 40 lussekatter, frukt, kaffe og julebrus fikk de reisende litt ekstra julestemning mitt oppi julestria.

Hedi Marie kjører linje 100 mellom Arendal og Kristiansand i selskapet LL Setesdal Bilruter. Selskapet kjører på oppdrag for Agder Kollektivtrafikk AS AKT.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.