Bussmagasinets desembernummer går snart i trykken

Bussmagasinet i papirutgave er populært og må er desemberutgaven straks klar for å trykkes. Bli med å markedsfør dere hos oss!

I nå over 20 år har Bussmagasinet eksistert i papirutgave, nettside og i de senere år også på Youtube. Papirutgaven er populær og blir lest av mange tusen mennesker i både inn- og utland.

Nå er desemberutgaven straks klar for å trykkes og her er det fremdeles plass til deres annonse. Denne utgaven er fylt opp med spennende artikler fra inn- og utland. Produktomtale av nye bussmodeller, prøvekjøring og intervjuer.

Ta kontakt med oss i dag for et godt førjulstilbud på annonseplass.

tom@bussmagasinet.no

tlf: +47 91 70 89 49

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.